/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Clădirea avariată din Otaci a fost demolată în totalitate

09 noiembrie 2020, ora 10:21

Clădirea avariată din orașul Otaci a fost demolată în totalitate. Potrivit IGSU lucrările de demolare au fost finalizate duminică, 8 noiembrie, după ce pe parcursul mai multor zile muncitorii au lucrat în forță.

La fața locului a fost creat Statul Major al IGSU care a gestionat acțiunile și lucrările de demolare. Postul de salvatori și pompieri de la Otaci a asigurat pulverizare apei care a protejat locuințele din preajmă, de praful propagat în urma lucrărilor. În continuare muncitorii urmează să evacueze deșeurile de pe platoul unde au avut loc acțiunile. Pentru lucrările respective la fața locului sunt antrenate 5 autobasculante. Situația în continuare va fi monitorizată de reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Amintim că, acum un an și jumătate, o scară a unui bloc de locuit cu 12 apartamente din Otaci s-a prăbușit, iar clădirea vecină a fost avariată. Locuitorii din ambele case au primit bani pentru a-și cumpăra alte locuințe. Atunci, oamenii s-au arătat nemulțumiți de sumele stabilite de autorități.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram