/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Horoscop. Unele zodii trebuie să aibă grijă de dietă, altele sunt epuizate de ocupații mărunte

missing
09 noiembrie 2020, ora 07:00

Unele zodii trebuie să aibă grijă de dietă, altele sunt epuizate de ocupații mărunte astăzi. Horoscopul integral îl citiți mai jos.

Berbec
Unele lucruri trebuie lăsate așa cum sunt sau acolo unde sunt. Ele fac parte din ordinea naturală a firii și nu depind de voi, pe de alta parte un moment bun pentru căutare de informații și aplicare a ceea ce ați învățat până acum.

Taur
O anumită relație din viață voastră fie că e personală sau profesională are nevoie de o îmbunătățire, dar nu ține numai de voi. Dacă cealaltă persoană este și ea la fel de implicată, puteți să ajungeți la o înțelegere, potrivit impact.ro.

Gemeni
Aveți grijă de dietă voastră și de cum vă aranjați treburile, pentru că aceste ocupații mici și mărunte va pot epuiza. Sunteți realistici, de aceea nu e un moment bun pentru a-ți asuma un risc.

Rac
Lucrul în echipă și încurajarea celorlalți să își exprime gândurile vă pot aduce niște concluzii și idei interesante. Aprecierea celorlalți sau a șefilor vă poate aduce și niște avantaje.

Leu
Anumite responsabilități în plus vă cam îngreunează treaba, iar rezultatele întârzie un pic să apară. Dar prin persuasiune, cu siguranță veți ajunge acolo unde vă doriți.

Fecioara
În anumite decizii vă puteți răzgândi deoarece nu considerați că vă mai reprezintă. Casa a 8-a e a renașterii, a păsării Phoenix și asta vă face mai puternici să ieșiți din orice încercare.

Balanță
E o zi bună pentru liniște și fericire, pe cât posibil. Venus vă influențează direct casă dragostei și a relației de cuplu, iar aici puteți găși soluții bune alături de persoană iubită.

Scorpion
Contactul cu oamenii din jur sau cu clienții poate fi îmbunătățit, iar pe acest aspect nu ar strica să lucrați, dacă vă doriți câștiguri semnificative în următoarea perioadă.

Săgetător
Dorința de a vă detașa și de a crea conexiuni reale te poate ajuta să îți găsești multe răspunsuri. Urmează-ți intuiția, lasă în urmă tot ce nu îți mai trebuie și acceptă doar ce îți face bine.

Capricorn
A-i ajuta pe cei în nevoie este parte din cine sunteți și vă bucură să vedeți că cineva vă apreciază efortul. Dar din dar se face rai, nu uitați. Proiectele de la distanță pot să vă aducă câștiguri.

Vărsător
Anumite drumuri pot fi anulate sau întârziate, deoarece și anumite responsabilități noi vă sunt date. Comunicarea cu șefii trebuie menținută în termeni agreabili, deoarece discuțiile în acest moment se pot amplifica foarte rapid.

Pești
Comunicarea cu străinătatea, cu oamenii de la distanță este foarte importantă pentru evoluția voastră. Atunci când vă simțiți blocați, nu ezitați să cereți ghidare divinității.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram