/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Mesajul ministrului Apărării, după ce premierul Chicu l-a revocat din funcție: „Este o decizie asumată”

missing
09 noiembrie 2020, ora 15:24

După ce a fost semnată cererea de revocare a miniștrilor din partea Partidului Democrat (PD), Alexandru Pînzari, care a fost ministru al Apărării R. Moldova, a venit cu o reacție. Pe pagina de Facebook, Pînzari a scris că pleacă din funcție și că este o decizie asumată și chibzuită.

Dragi colegi și prieteni! Vă anunț că astăzi, am demisionat din funcția de ministru al Apărării.

Decizie asumată și chibzuită, de această părere sunt și colegii mei din alte ministere: Cristina Lesnic, Igor Șarov și Sergiu Răilean. A fost și este o mare plăcere, dar și o enormă responsabilitate să fiu în serviciului țării și cetățenilor ei, mai ales în aceste timpuri de grea încercare pentru întreaga omenire, când pandemia face ravagii în lume. Aduc mulțumiri echipei Ministerului Apărării, camarazilor mei de nădejde, așa cum îmi place mie să le spun! Am mai spus-o cândva, nu sunt eu în măsură de a-mi da calificative, în special de laudă. Cetățenii Republicii Moldova sunt cei mai buni critici și doar ei au dreptul să ne aprecieze, mai ales atunci când merităm.

Vă mulțumesc tuturor pentru serviciu, încredere și respect! Vă asigur că am același sentiment de respect și apreciere pentru fiecare! Vă doresc tuturor sănătate, răbdare și putere de muncă, căci de restul se ocupă destinul”,  a scris Alexandru Pînzari pe Facebook.

Premierul Ion Chicu a anunțat că cererea de revocare a celor patru miniștri din partea Partidului Democrat (PD) a fost semnată, deși conducerea PD a precizat că se va retrage de la conducere după investirea noului președinte care urmează să fie ales duminică, 15 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram