După ce a fost semnată cererea de revocare a miniștrilor din partea Partidului Democrat (PD), Alexandru Pînzari, care a fost ministru al Apărării R. Moldova, a venit cu o reacție. Pe pagina de Facebook, Pînzari a scris că pleacă din funcție și că este o decizie asumată și chibzuită.

Dragi colegi și prieteni! Vă anunț că astăzi, am demisionat din funcția de ministru al Apărării.

Decizie asumată și chibzuită, de această părere sunt și colegii mei din alte ministere: Cristina Lesnic, Igor Șarov și Sergiu Răilean. A fost și este o mare plăcere, dar și o enormă responsabilitate să fiu în serviciului țării și cetățenilor ei, mai ales în aceste timpuri de grea încercare pentru întreaga omenire, când pandemia face ravagii în lume. Aduc mulțumiri echipei Ministerului Apărării, camarazilor mei de nădejde, așa cum îmi place mie să le spun! Am mai spus-o cândva, nu sunt eu în măsură de a-mi da calificative, în special de laudă. Cetățenii Republicii Moldova sunt cei mai buni critici și doar ei au dreptul să ne aprecieze, mai ales atunci când merităm.

Vă mulțumesc tuturor pentru serviciu, încredere și respect! Vă asigur că am același sentiment de respect și apreciere pentru fiecare! Vă doresc tuturor sănătate, răbdare și putere de muncă, căci de restul se ocupă destinul”,  a scris Alexandru Pînzari pe Facebook.

Premierul Ion Chicu a anunțat că cererea de revocare a celor patru miniștri din partea Partidului Democrat (PD) a fost semnată, deși conducerea PD a precizat că se va retrage de la conducere după investirea noului președinte care urmează să fie ales duminică, 15 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!