/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noul Hyundai Sonata N Line este lansat cu aproape 300 de CP şi Launch Control

09 noiembrie 2020, ora 12:07

Hyundai a dezvăluit acum mai multe detalii despre primul model Sonata în echipare N Line, care a fost anunţat pentru piaţa americană în ultimele zile ale lunii septembrie. Automobilul este cel mai puternic din această familie, dar şi cel mai arătos!

Automobilul va fi oferit pe piaţa americană cu un nou motor turbo de 2.5 litri şi cu patru cilindri, din familia Smartstream, cu un sistem combinat de injecție a carburantului, care generează în total 294 CP (la 5.800 rpm) şi 422 Nm de cuplu (1.650-4.000 rpm).

În tandem va funcţiona o cutie de viteze robotizată N DCT cu opt trepte şi două ambreiaje umede (cu padele în spatele volanului). Este aceeași cutie de viteze care este folosită pe modelele sport Veloster N și i30 N. Află mai multe, dar şi preţul maşinii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram