Hyundai a dezvăluit acum mai multe detalii despre primul model Sonata în echipare N Line, care a fost anunţat pentru piaţa americană în ultimele zile ale lunii septembrie. Automobilul este cel mai puternic din această familie, dar şi cel mai arătos!

Automobilul va fi oferit pe piaţa americană cu un nou motor turbo de 2.5 litri şi cu patru cilindri, din familia Smartstream, cu un sistem combinat de injecție a carburantului, care generează în total 294 CP (la 5.800 rpm) şi 422 Nm de cuplu (1.650-4.000 rpm).

În tandem va funcţiona o cutie de viteze robotizată N DCT cu opt trepte şi două ambreiaje umede (cu padele în spatele volanului). Este aceeași cutie de viteze care este folosită pe modelele sport Veloster N și i30 N. Află mai multe, dar şi preţul maşinii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!