Odată cu introducerea unui nou model GR SPORT și a noilor opțiuni de culoare și trim pentru nivelul de echipare C-HIC, gama europeană a lui C-HR, pregătită pentru anul 2021, aduce rafinament, exclusivitate și un prestigiu mai mare limbajului de design izbitor.

Totodată, întreaga linie de modele C-HR pregătite pentru anul 2021 vor fi echipate cu o versiune actualizată a suitei Toyota Safety Sense, care încorporează o serie de noi caracteristici de siguranță activă, făcând C-HR la fel de sigur pe cât de antrenant este de condus.

O Toyota C-HR GR SPORT se va deosebi la exterior prin: emblemă şi blocuri optice cu fundal negru, inserţii în negru lucios pe partea inferioară a bumper-ului frontal şi în jurul proiectoarelor anti ceaţă, o grilă cu finisaj dark chrome şi un nou, mai agresiv stilat spoiler frontal. Află mai multe şi vezi cum arată o astfel de maşină în detalii, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!