/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Premieră: Toyota introduce modelul C-HR GR SPORT

missing
09 noiembrie 2020, ora 14:15

Odată cu introducerea unui nou model GR SPORT și a noilor opțiuni de culoare și trim pentru nivelul de echipare C-HIC, gama europeană a lui C-HR, pregătită pentru anul 2021, aduce rafinament, exclusivitate și un prestigiu mai mare limbajului de design izbitor.

Totodată, întreaga linie de modele C-HR pregătite pentru anul 2021 vor fi echipate cu o versiune actualizată a suitei Toyota Safety Sense, care încorporează o serie de noi caracteristici de siguranță activă, făcând C-HR la fel de sigur pe cât de antrenant este de condus.

O Toyota C-HR GR SPORT se va deosebi la exterior prin: emblemă şi blocuri optice cu fundal negru, inserţii în negru lucios pe partea inferioară a bumper-ului frontal şi în jurul proiectoarelor anti ceaţă, o grilă cu finisaj dark chrome şi un nou, mai agresiv stilat spoiler frontal. Află mai multe şi vezi cum arată o astfel de maşină în detalii, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram