Și în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale alegătorii vor fi asigurați gratuit cu mască de protecție la intrarea în incinta secției de votare, astfel încât dreptul la vot să fie exercitat în condiții de maximă siguranță, anunță CEC. 

„Ținându-se cont de numărul măștilor utilizate la primul tur, CEC a decis să suplinească cantitatea măștilor de protecție, integral, până la 100%, conform ratei de participare pe fiecare circumscripție electorală de nivelul doi la primul tur de scrutin”, au menționat reprezentanții Comisiei Electorale Centrale.

Pentru secțiile de votare create în străinătate procurarea măștilor de protecție se va efectua în țara gazdă sau în orice alt mod rațional identificat de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Comisia Electorală Centrală procesul de organizare al primului tur de scrutin, nu au fost raportate situații când, în secțiile de votare, nu s-au ajuns măști de protecție pentru alegători.

Turul II al alegerilor prezidențiale se va desfășura în această duminică, 15 noiembrie. Secțiile de votare se vor deschide la ora 07:00 până la 21:00.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!