/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Și în turul II al scrutinului prezidențial CEC va oferi măști pentru alegători 

missing
09 noiembrie 2020, ora 10:41

Și în cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale alegătorii vor fi asigurați gratuit cu mască de protecție la intrarea în incinta secției de votare, astfel încât dreptul la vot să fie exercitat în condiții de maximă siguranță, anunță CEC. 

„Ținându-se cont de numărul măștilor utilizate la primul tur, CEC a decis să suplinească cantitatea măștilor de protecție, integral, până la 100%, conform ratei de participare pe fiecare circumscripție electorală de nivelul doi la primul tur de scrutin”, au menționat reprezentanții Comisiei Electorale Centrale.

Pentru secțiile de votare create în străinătate procurarea măștilor de protecție se va efectua în țara gazdă sau în orice alt mod rațional identificat de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Comisia Electorală Centrală procesul de organizare al primului tur de scrutin, nu au fost raportate situații când, în secțiile de votare, nu s-au ajuns măști de protecție pentru alegători.

Turul II al alegerilor prezidențiale se va desfășura în această duminică, 15 noiembrie. Secțiile de votare se vor deschide la ora 07:00 până la 21:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram