/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Tragedie la o bază militară din Rusia. Un soldat rus a omorât un ofițer cu toporul și a împușcat alți trei soldați

missing
09 noiembrie 2020, ora 14:05

Un soldat rus a omorât un ofițer cu toporul și a împușcat alți trei soldați, dintre care doi au murit, la o bază militară din Voronezh, la circa 450 km sud de Moscova. Militarul, care a fugit cu arma ofițerului, este căutat de forțele speciale ale armatei ruse, scrie BBC și digi24.ro

Soldatul a luat pistolul ofițerului pe care l-a omorât cu toporul și a împușcat cu el alți trei militari. Doi dintre aceștia au murit, al treilea este rănit.

Fugarul, care se numește Anton Makarov,  este căutat acum în baza aeriană Baltimor din Voronezh, informează Comisia de Investigații, potrivit BBC.

Agenția de știri RIA Novosti scrie că sute de militari ai forțelor speciale Omon și Sobr sunt în căutarea fugarului. Motivele atacului nu sunt cunoscute deocamdată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram