Mobilitatea electrică a BMW i cucerește a treia dimensiune. În cadrul evenimentului #NEXTGen 2020, care va avea loc peste câteva ore, BMW Group va prezenta primul sistem de propulsie electrică pentru un costum cu aripi, prin care, visul vechi de secole de a zbura poate fi realizat într-un mod complet nou.

Modulul de propulsie inovator și costumul de aripi, de asemenea complet nou, au fost dezvoltate într-o cooperare între BMW i, Designworks și pilotul profesionist de costume cu aripi Peter Salzmann (Austria).

Zborul său inaugural cu Electrified Wingsuit by BMW i a fost surprins vizual într-o documentare video elaborată. Clipul spectaculos, care va fi văzut pentru prima dată în perioada dinaintea #NEXTGen 2020, arată în mod impresionant modul în care tehnologia BMW eDrive este capabilă să facă o schimbare de durată a experienței de mobilitate individuală – nu numai pe şosea. Citeşte continuarea şi reportajul video pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!