/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

/VIDEO/ CAMERAWOMAN: „În loc să construiesc, eu demolez”

09 noiembrie 2020, ora 18:48

La Filarmonica Națională “Serghei Lunchevici” au început lucrările de demontare a deșeurilor și a materialelor constructive deteriorate în urma incendiului produs la sfârșitul luni septembrie. Unul dintre lucrători, Roman Pâslaru, speră că aceasta va fi reconstruită, iar cândva va avea ocazia să vadă un concert la Filarmonică. Potrivit estimărilor realizate de compania responsabilă de demontare, lucrările ar putea dura 10 zile. După ce vor fi înlăturate deșeurile, experții în domeniu vor evalua starea tehnică a edificiului și se vor expune asupra următoarelor etape.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram