Două mașini au luat foc, după ce s-au ciocnit pe o stradă din centrul Chișinăului. Accidentul s-a întâmplat astăzi, la intersecția străzilor Bulgară cu București. Victime nu au fost înregistrate, iar incendiul a fost localizat.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, poliția a fost sesizată la ora 14:40, precum ca la intersectia str. Bulgară cu str. București, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două mașini. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al sectiei documentare accidente rutiere.

„Persoane traumate în urma accidentului nu sunt. Totodată s-a stabilit ca una dintre mașini avea instalație la gaz, urmare ce a dus la incendierea automobilelor după impact. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstantelor”, a menținat Natalia Stati.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!