/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO. FOTO/ Accident în centrul Chișinăului. Două mașini au luat foc

09 noiembrie 2020, ora 16:17

Două mașini au luat foc, după ce s-au ciocnit pe o stradă din centrul Chișinăului. Accidentul s-a întâmplat astăzi, la intersecția străzilor Bulgară cu București. Victime nu au fost înregistrate, iar incendiul a fost localizat.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Poliției Capitalei, Natalia Stati, poliția a fost sesizată la ora 14:40, precum ca la intersectia str. Bulgară cu str. București, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două mașini. La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al sectiei documentare accidente rutiere.

„Persoane traumate în urma accidentului nu sunt. Totodată s-a stabilit ca una dintre mașini avea instalație la gaz, urmare ce a dus la incendierea automobilelor după impact. Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstantelor”, a menținat Natalia Stati.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram