/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Zeci de șoferi, amendați de ANTA. Nu au respectat regulile privind transportul internațional de persoane și colete 

missing
09 noiembrie 2020, ora 10:27

Zeci de șoferi au fost amendați de inspectorii Agenției Naționale Transport Auto, pentru nerespectarea regulilor privind transportul internațional de mărfuri, persoane și colete.

„În cadrul acțiunilor de monitorizare și control organizate pe traseele de legătură și în apropiere de punctele de traversare a Frontierei de Stat Leușeni, Sculeni, Costești și Giurgiulești, au fost supuși verificării mai mulți conducători auto. Pentru conducătorii auto care au admis încălcări în activitatea de operare a transportului rutier contra cost în trafic internațional de persoane, mărfuri și colete, de către inspectorii Agenției, au fost aplicate sancțiuni prin întocmirea a 41 procese-verbale cu privire la contravenție, cu aplicarea amenzilor contravenționale în mărime de 128 650 de lei”, se arată într-un comunicat.

Potrivit inspectorilor, pentru 23 conducători auto a fost aplicată și măsura de suspendare a dreptului de utilizare a vehiculului rutier prin reținerea plăcuțelor cu numărul de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare.

Verificările au fost efectuate în perioada 4-6 noiembrie curent, în baza Planului Național de Acțiuni privind combaterea transportului ilicit de persoane, mărfuri și colete în trafic internațional peste frontiera Republicii Moldova pentru perioada 2020 – 2022.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram