Un rar Maybach 62 Landaulet se vinde chiar acum în Federaţia Rusă, iar anunţul său a fost văzut deja de peste 100.000 de oameni şi asta doar pe site-ul specializat pe care este expusă oferta. Chiar şi aşa, încă nimeni nu s-a încumetat să de-a o sumă generoasă de bani pentru acest automobil de colecţie!

La momentul de faţă este cel mai scump model marca Maybach, cel mai scump automobil german şi în genere cel mai scump automobil care poate fi cumpărat în toată Rusia!

În total au fost făcute 16 din 20 de exemplare planificate, iar cel din anunţul dat este încă practic nou! Află mai multe detalii despre el, dar şi dacă ţi-l permiţi, la un click distanţă pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!