/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Cea mai scumpă maşină din toată Rusia! Se vinde acum un rar şi practic nou Maybach 62 Landaulet

missing
10 noiembrie 2020, ora 19:27

Un rar Maybach 62 Landaulet se vinde chiar acum în Federaţia Rusă, iar anunţul său a fost văzut deja de peste 100.000 de oameni şi asta doar pe site-ul specializat pe care este expusă oferta. Chiar şi aşa, încă nimeni nu s-a încumetat să de-a o sumă generoasă de bani pentru acest automobil de colecţie!

La momentul de faţă este cel mai scump model marca Maybach, cel mai scump automobil german şi în genere cel mai scump automobil care poate fi cumpărat în toată Rusia!

În total au fost făcute 16 din 20 de exemplare planificate, iar cel din anunţul dat este încă practic nou! Află mai multe detalii despre el, dar şi dacă ţi-l permiţi, la un click distanţă pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram