/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Documentul pe care trebuie să-l dețină moldovenii din Portugalia în ziua alegerilor prezidențiale 

missing
10 noiembrie 2020, ora 15:24

Ambasada Republicii Moldova în Portugalia recomandă moldovenilor să dețină o invitație care confirmă necesitatea deplasării în ziua scrutinului prezidențial din 15 noiembrie, după ce sunt impuse mai multe restricții de deplasare din cauza pandemiei.

„În legătură cu restricțiile de circulație în spațiile și pe drumurile publice între județele portugheze în ziua de 15 noiembrie, alegătorii sunt rugați să printeze sau să descarce în format electronic pe telefonul mobil, invitați la vot în limba portugheză din anexă, pentru a justifica la solicitarea autorităților portugheze, motivul și necesitatea deplasării în ziua scrutinului către secțiile votare”, spun reprezentanții ambasadei.

Totodată, alegătorii sunt îndemnați să folosească pixurile personale și păstrarea distanței sociale.

Adresele secțiilor de vot din Portugalia:

  • Secţia de votare nr.1/402 din or. Lisabona – sediul Ambasadei Republicii Moldova, Rua Gonçalo Velho Cabral 31 e 31 A, 1400-188;
  • Secţia de votare nr.1/403 din or. Portimão – Junta de Freguesia de Portimão, Rua Praça da República 25, 8500-540;
  • Secţia de votare nr. 1/404 din or. Setubal – Centro Multicultural, Rua das Piteiras, 2910-638.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram