Ambasada Republicii Moldova în Portugalia recomandă moldovenilor să dețină o invitație care confirmă necesitatea deplasării în ziua scrutinului prezidențial din 15 noiembrie, după ce sunt impuse mai multe restricții de deplasare din cauza pandemiei.

„În legătură cu restricțiile de circulație în spațiile și pe drumurile publice între județele portugheze în ziua de 15 noiembrie, alegătorii sunt rugați să printeze sau să descarce în format electronic pe telefonul mobil, invitați la vot în limba portugheză din anexă, pentru a justifica la solicitarea autorităților portugheze, motivul și necesitatea deplasării în ziua scrutinului către secțiile votare”, spun reprezentanții ambasadei.

Totodată, alegătorii sunt îndemnați să folosească pixurile personale și păstrarea distanței sociale.

Adresele secțiilor de vot din Portugalia:

  • Secţia de votare nr.1/402 din or. Lisabona – sediul Ambasadei Republicii Moldova, Rua Gonçalo Velho Cabral 31 e 31 A, 1400-188;
  • Secţia de votare nr.1/403 din or. Portimão – Junta de Freguesia de Portimão, Rua Praça da República 25, 8500-540;
  • Secţia de votare nr. 1/404 din or. Setubal – Centro Multicultural, Rua das Piteiras, 2910-638.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!