Dragi prieteni, mulți dintre cei care mă urmăresc pe rețelele de socializare cunosc că în urmă cu ceva timp am pornit într-o aventură pe care mi-o doream să o realizez de mai multă vreme. Și anume, să mergem din punctul extrem de sud al țării spre punctul extrem de nord al Moldovei!

Și iată că într-o dimineață de octombrie, deja la ora 9:00, eram în Portul Internațional Liber Giurgiulești, singurul loc din țară unde avem acces la Dunăre și respectiv ieșire la Marea Neagră. Un loc strategic pentru țara noastră în care îmi doream de multă vreme să ajung.

Și am pornit de aici cu noul Toyota Hilux Legend, o versiune nou venită în Moldova pe care mi-am dorit să o testez în sensul direct al cuvântului. Să o punem la treabă timp de câteva zile pe drumurile neasfaltate din preajma râului Prut într-o expediție adevărată, una cu multe necunoscute, situații critice, dormit în cort și mult off-road! Citeşte articolul complet de pe AutoBlog.MD pentru a vizualiza şi o galerie foto cu descrieri!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!