Patru centre de plasament din Republica Moldova au primit un lot de echipamente de protecție împotriva virusului COVID-19 din partea Cehiei. Lotul constă în măști, mănuși și costume de protecție, dar și dezinfectanți pentru mâini și suprafețe.

Beneficiarii acestor echipamente vor fi lucrătorii medicali și beneficiarii Centrelor de plasament temporar pentru persoanele cu dizabilități din Bădiceni (Soroca), Brânzeni (Edineț), Bălți și Cocieri (Dubăsari).

Donația constă în echipamente de protecție împotriva infecției COVID-19: măști, mănuși, costume de protecție, dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, halate și șorțuri de unică folosință, viziere și costă peste 588 de mii de lei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!