/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Patru centre de plasament din Republica Moldova au primit echipamente de protecție anti-COVID din partea Cehiei

missing
10 noiembrie 2020, ora 16:37

Patru centre de plasament din Republica Moldova au primit un lot de echipamente de protecție împotriva virusului COVID-19 din partea Cehiei. Lotul constă în măști, mănuși și costume de protecție, dar și dezinfectanți pentru mâini și suprafețe.

Beneficiarii acestor echipamente vor fi lucrătorii medicali și beneficiarii Centrelor de plasament temporar pentru persoanele cu dizabilități din Bădiceni (Soroca), Brânzeni (Edineț), Bălți și Cocieri (Dubăsari).

Donația constă în echipamente de protecție împotriva infecției COVID-19: măști, mănuși, costume de protecție, dezinfectanți pentru mâini și suprafețe, halate și șorțuri de unică folosință, viziere și costă peste 588 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram