/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/Horoscop/ Nativii din zodia Leu vor avea mai multe momente de bucurie

missing
10 noiembrie 2020, ora 09:14

Horoscop Berbec – 10 noiembrie 2020: Ești mai atent la propria intuiție, cauți tainele nevăzute și cercetezi interiorul așa cum nu ai mai făcut-o de mult. E un lucru bun, mai ales pentru că îți poate aduce mai multă liniște sufletească.

Horoscop Taur – 10 noiembrie 2020: Este irezistibilă atracția către un anumit cerc de persoane care gândesc altfel, găsesc explicații pentru anumite evenimente și reușesc să înțeleagă mai mult și mai multe din viață.

Horoscop Gemeni – 10 noiembrie 2020: Este o zi de imaginație, care ar putea sări serios peste limitele obișnuite pentru a te duce departe, cu gândul. Bine ar fi să înțelegi că drumul până acolo poate fi unul de durată și foarte dificil.

Horoscop Rac – 10 noiembrie 2020: Ziua îți aduce în dar momente de mare deschidere față de sentimentele și emoțiile celorlalți, pe care le vei vedea cu mare claritate, și în partea lor frumoasă, și în nuanțele mai întunecate.

Horoscop Leu – 10 noiembrie 2020: Poate fi o zi specială pentru tine, prin momentele de reflexie pe care ți le vei permite în mediul intim, acolo unde, de altfel, ai cele mai multe motive de stres și de bucurie, în același timp.

Horoscop Fecioară – 10 noiembrie 2020: Pot să ajungă la tine informații de mare preț prin vocea unor persoane care nu știu foarte bine ce spun sau nu au intenția de a-ți da lecții, doar vorbesc despre lucruri mai puțin obișnuite, care îi pasionează.

Horoscop Balanță – 10 noiembrie 2020: Știi deja că unul dintre secretele unei situații financiare bune este să crezi în ce faci și să te asiguri că faci tot ce poți ca rezultatele să fie cât mai apropiate de cele așteptate. Dacă nu știai, îți poți da seama acum.

Horoscop Scorpion – 10 noiembrie 2020: Cei dragi ar putea fi dezamăgiți de tine, dar numai pentru că ai vorbit prea mult, la un moment dat, ai promis prea mult și acum nu mai poți să te ții de cuvânt.

Horoscop Săgetător – 10 noiembrie 2020: Este o zi care te invită să-ți folosești rezervele de bunăvoință, ca să poți trece mai ușor peste nemulțumiri sau să le găsești soluții mult mai repede și mai ușor.

Horoscop Capricorn – 10 noiembrie 2020: Va conta, la finalul acestei zile, cât de atent ai fost la ceea ce ți s-a spus, mai ales de către cei din anturajul apropiat, poate chiar cei pe care, de obicei, nu-i asculți.

Horoscop Vărsător – 10 noiembrie 2020: Îți faci iluzii sau le hrănești cu hărnicie pe cele vechi, mai ales cele care te trimit cu gândul la avantajele financiare pe care le vei obține, fără să conteze prea mult cum.

Horoscop Pești – 10 noiembrie 2020: Privești cu mai multă încredere în viitor, știind că tu ești cel care determină calitatea relațiilor cu cei de la care te aștepți să primești sprijin și nu numai.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram