Poliția face precizări despre accidentul din localitatea Cotiujeni, raionul Briceni. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost produs după ce pietonul, un bărbat de 40 de ani, s-a pomenit sub roțile microbuzului. Șoferul a trecut testul de alcoolemie și s-a dovedit că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă, precizează că șoferul a observat bărbatul pe acostament.

Trecând cu partea din față a mașinii Mercedes de pieton din stânga, conducătorul auto a auzit o lovitură în partea din stânga a caroseriei automobilului condus de ultimul și, totodată, a simțit un salt al automobilului (caracteristic traversării peste obstacol). Uitându-se în oglinda retrovizoare din stânga, a vazut jos, la sol, pe carosabil, pietonul de gen masculin, care anterior se afla în picioare pe acostment”, a precizat Svetlana Talpă.

În urma traumelor primite, bărbatul de 40 de ani din satul Cotiujeni, raionul Briceni, a decedat la fața locului.

/FOTO/ Un bărbat de 40 a murit după ce a fost lovit de un microbuz la Briceni

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!