/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Noi detalii despre accidentul de la Briceni: Microbuzul a trecut peste pieton și acesta a decedat pe loc

missing
10 noiembrie 2020, ora 18:28

Poliția face precizări despre accidentul din localitatea Cotiujeni, raionul Briceni. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost produs după ce pietonul, un bărbat de 40 de ani, s-a pomenit sub roțile microbuzului. Șoferul a trecut testul de alcoolemie și s-a dovedit că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Briceni, Svetlana Talpă, precizează că șoferul a observat bărbatul pe acostament.

Trecând cu partea din față a mașinii Mercedes de pieton din stânga, conducătorul auto a auzit o lovitură în partea din stânga a caroseriei automobilului condus de ultimul și, totodată, a simțit un salt al automobilului (caracteristic traversării peste obstacol). Uitându-se în oglinda retrovizoare din stânga, a vazut jos, la sol, pe carosabil, pietonul de gen masculin, care anterior se afla în picioare pe acostment”, a precizat Svetlana Talpă.

În urma traumelor primite, bărbatul de 40 de ani din satul Cotiujeni, raionul Briceni, a decedat la fața locului.

/FOTO/ Un bărbat de 40 a murit după ce a fost lovit de un microbuz la Briceni

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram