Noul Discovery facelift a fost lansat! Acesta combină o evoluție excepțională a designului cu un interior versatil și ambalat inteligent, care întruchipează spiritul aventurii de familie care a caracterizat SUV-ul premium de familie pentru mai bine de 30 de ani.

Dispunând de ultima generație de motoare Ingenium cu șase cilindri, puternice și eficiente, infotainment Pivi Pro avansat, confort superior şi practicabilitate, Discovery rămâne unul dintre cele mai capabile, conectate și versatile SUV-uri premium cu șapte locuri din lume.

În cadrul facelift-ului a beneficiat de faruri şi stopuri LED cu elemente interioare reproiectate, deşi corpurile propriu-zise şi-au păstrat forma (cu indicatori dinamici de direcţie); bare de protecţie reformatate şi noi modele de jante; în timp ce specificaţia R-Dynamic aduce un caracter mai asertiv cu o serie de elemente de design unice, inclusiv accente exterioare în Gloss Black și Shadow Atlas la exterior, dar și o tapiţerie din piele în două culori și cusături contrastante la interior. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!