/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Premieră: Noul Land Rover Discovery facelift – unul foarte potrivit

missing
10 noiembrie 2020, ora 09:28

Noul Discovery facelift a fost lansat! Acesta combină o evoluție excepțională a designului cu un interior versatil și ambalat inteligent, care întruchipează spiritul aventurii de familie care a caracterizat SUV-ul premium de familie pentru mai bine de 30 de ani.

Dispunând de ultima generație de motoare Ingenium cu șase cilindri, puternice și eficiente, infotainment Pivi Pro avansat, confort superior şi practicabilitate, Discovery rămâne unul dintre cele mai capabile, conectate și versatile SUV-uri premium cu șapte locuri din lume.

În cadrul facelift-ului a beneficiat de faruri şi stopuri LED cu elemente interioare reproiectate, deşi corpurile propriu-zise şi-au păstrat forma (cu indicatori dinamici de direcţie); bare de protecţie reformatate şi noi modele de jante; în timp ce specificaţia R-Dynamic aduce un caracter mai asertiv cu o serie de elemente de design unice, inclusiv accente exterioare în Gloss Black și Shadow Atlas la exterior, dar și o tapiţerie din piele în două culori și cusături contrastante la interior. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram