Pagani anunţă şi arată ultimul exemplar Huayra Roadster! Acesta, dar şi celelalte 99, au ajuns deja în garajele proprietarilor. Companiei i-au fost necesari mai puţin de trei ani de zile pentru a găsi clienţi şi a le produce la comandă, manual!

Amintim că supercarul italian a fost prezentat public în martie 2017 la Salonul Auto de la Geneva. Premiera-i însă a avut loc în februarie 2017 şi atunci ni s-a spus că absolut toate maşinile au fost rezervate, fiecare având un preţ de start de 2.280.000 de euro!

Ultimul Roadster este decorat cu o emblemă specială, iar unele dintre elementele unice pentru acesta au fost dezvoltate personal de șeful companiei Horacio Pagani. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina nr.100, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!