/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Stop producţie şi livrări! Pagani arată ultimul Huayra Roadster

missing
10 noiembrie 2020, ora 17:36

Pagani anunţă şi arată ultimul exemplar Huayra Roadster! Acesta, dar şi celelalte 99, au ajuns deja în garajele proprietarilor. Companiei i-au fost necesari mai puţin de trei ani de zile pentru a găsi clienţi şi a le produce la comandă, manual!

Amintim că supercarul italian a fost prezentat public în martie 2017 la Salonul Auto de la Geneva. Premiera-i însă a avut loc în februarie 2017 şi atunci ni s-a spus că absolut toate maşinile au fost rezervate, fiecare având un preţ de start de 2.280.000 de euro!

Ultimul Roadster este decorat cu o emblemă specială, iar unele dintre elementele unice pentru acesta au fost dezvoltate personal de șeful companiei Horacio Pagani. Citeşte articolul mai departe şi vezi cum arată maşina nr.100, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram