În SUA au demarat vânzările noii generaţii Nissan Rogue (model cunoscut mai bine în regiunea nostră sub denumirea X-Trail). Compania este atât de încrezătoare în superioritatea mașinii sale față de cele ale concurenților încât a decis să facă o mişcare destul de îndrăzneață.

Dealerii americani Nissan vor oferi gratuit la test drive şi modelul Toyota RAV4, astfel încât potențialii cumpărători să compare direct noul Rogue cu rivalul său principal.

Din luna decembrie a anului curent, aproximativ jumătate din cei 1.074 de dealeri Nissan care există pe teritoriul SUA, vor folosi această strategie neobișnuită și extrem de riscantă! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!