/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Au stropit cu gaz lacrimogen un taximetrist din Capitală și i-au furat telefonul. Doi adolescenți, reținuți

10 noiembrie 2020, ora 10:41

Doi adolescenți de 16 ani dintr-o localitate din raionul Ungheni au fost reținuți de poliție după ce au stropit cu spray lacrimogen un taximetrist din Captială și i-au furat telefonul mobil, în valoare de 4.000 de lei.

Polițiștii au fost alertați la data de 24 octombrie, de către un bărbat, comunicând că activează în calitate de taximetrist și pe str. M. Dragan, a fost stropit cu gaz lacrimogen și în mod deschis a fost deposedat de telefonul mobil.  La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și grupa specializată a inspectoratului de poliție, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor desfășurate de polițiști bărbatul în vârstă de 54 de ani, a comunicat că în timp ce staționa de el s-au apropiat doi indivizi și au întrebat dacă e liber, ulterior s-au deplasat pe câteva adrese după care au revenit iar pe str. M. Drăgan, unde a și avut loc infracțiunea. Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 4 000 lei.

Pe caz a fost dispusă inițierea unei cauze penale prevăzută de competența de infracțiune a art. 188 C.P.

Urmare a măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație și urmărire penală indivizii suspectați în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți și escortați la inspectorat. În cadrul acțiunilor procesual penale aceștia și-au recunoscut vina. Totodată aceștia comunicând că au recurs la așa gest și au sustras telefonul mobil din cauza unei datorii pe care o aveau.

Minorii sunt cercetați în stare de libertate iar conform legislației în vigoare pentru fapta comisă aceștia riscă de la 5 la 8 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram