/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Guvernul a numit un nou ambasador în Franța. Cine este acesta

missing
11 noiembrie 2020, ora 17:00

Guvernul l-a numit pe Eugeniu Revenco în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Franța. Decizia a fost luată la ședința de astăzi, 11 noiembrie. Decretul urmează a fi semnat de către președinte. 

Eugeniu Revenco s-a născut la 5 februarie, 1974, la Chișinău. Are studii de licență la facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova. În 1999, acesta a obținut un master în Drept European, la Institutul pentru Studii Europene, Universitatea Liberă din Bruxelles (ULB), Belgia.

Anterior, acesta a fost ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Letonia din 2015 până la 2019, dar și Consilier al Președintelui Parlamentului Republicii Moldova din 2013 până la 2015.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram