Guvernul l-a numit pe Eugeniu Revenco în funcția de ambasador al Republicii Moldova în Franța. Decizia a fost luată la ședința de astăzi, 11 noiembrie. Decretul urmează a fi semnat de către președinte. 

Eugeniu Revenco s-a născut la 5 februarie, 1974, la Chișinău. Are studii de licență la facultatea de Drept, Universitatea de Stat din Moldova. În 1999, acesta a obținut un master în Drept European, la Institutul pentru Studii Europene, Universitatea Liberă din Bruxelles (ULB), Belgia.

Anterior, acesta a fost ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Letonia din 2015 până la 2019, dar și Consilier al Președintelui Parlamentului Republicii Moldova din 2013 până la 2015.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!