/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Honda – primul producător auto care are permisiune de a vinde maşini cu „autopilot” de nivel 3

missing
11 noiembrie 2020, ora 15:04

Honda Motor este primul producător auto din lume care va începe să vândă o mașină cu un sistem avansat de pilotare semi automatizată, de nivel trei! Este vorba despre sedanul business Honda Legend.

Un document care autorizează vânzarea unui astfel de automobil pe drumurile publice din Japonia a fost emis de Ministerul local al Terenurilor de Stat, Infrastructurii, Transporturilor și Turismului.

Sistemul de conducere autonomă de nivel 3, aşa cum este clasificat de SAE (Societatea inginerilor auto), încă înseamnă că automatizarea lucrurilor este condiționată! Totuşi, conducătorul auto nu trebuie să reacționeze imediat. El poate, de exemplu, să scrie mesaje sau să vizioneze un clip video în timp ce automobilul rulează singur. Citește continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram