Honda Motor este primul producător auto din lume care va începe să vândă o mașină cu un sistem avansat de pilotare semi automatizată, de nivel trei! Este vorba despre sedanul business Honda Legend.

Un document care autorizează vânzarea unui astfel de automobil pe drumurile publice din Japonia a fost emis de Ministerul local al Terenurilor de Stat, Infrastructurii, Transporturilor și Turismului.

Sistemul de conducere autonomă de nivel 3, aşa cum este clasificat de SAE (Societatea inginerilor auto), încă înseamnă că automatizarea lucrurilor este condiționată! Totuşi, conducătorul auto nu trebuie să reacționeze imediat. El poate, de exemplu, să scrie mesaje sau să vizioneze un clip video în timp ce automobilul rulează singur. Citește continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!