/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Mercedes-AMG GT 63 S a mai făcut un tur pe Nurburgring şi spune că e cel mai rapid vehicul de lux din clasă

11 noiembrie 2020, ora 09:09

Modelul Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ s-a dovedit a fi chiar mai rapid pe legendara pistă Nordschleife a circuitului Nürburgring. Datorită elastokinematicii nou reglate și altor măsuri de tuning fin, inginerul AMG Demian Schaffert a stabilit un nou timp record, plasând automobilul pe primul loc în lista oficială a celor mai agile mașini din categoria celor de lux.

Fostul pilot de curse şi-a depășit propriul său record de tur stabilit în toamna anului 2018 cu 2.3 ​​secunde. Valorile măsurate oficial și certificate de notar sunt: ​​7:23,009 minute pentru versiunea lungă a turului (20.6 km) și 7:27,800 minute pentru turul complet (20,832 km).

Anterior Porsche Panamera facelift a luat întâietatea în clasament. Află mai multe, vezi cum s-a condus, dar şi de ce există doi timpi înregistrați, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram