Modelul Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ s-a dovedit a fi chiar mai rapid pe legendara pistă Nordschleife a circuitului Nürburgring. Datorită elastokinematicii nou reglate și altor măsuri de tuning fin, inginerul AMG Demian Schaffert a stabilit un nou timp record, plasând automobilul pe primul loc în lista oficială a celor mai agile mașini din categoria celor de lux.

Fostul pilot de curse şi-a depășit propriul său record de tur stabilit în toamna anului 2018 cu 2.3 ​​secunde. Valorile măsurate oficial și certificate de notar sunt: ​​7:23,009 minute pentru versiunea lungă a turului (20.6 km) și 7:27,800 minute pentru turul complet (20,832 km).

Anterior Porsche Panamera facelift a luat întâietatea în clasament. Află mai multe, vezi cum s-a condus, dar şi de ce există doi timpi înregistrați, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!