/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Noul Rezvani Hercules 6×6 este numit „dumnezeul pickup-urilor” şi poate avea 1300 CP

11 noiembrie 2020, ora 13:00

Compania americană Rezvani revine în centrul atenţiei cu un “dumnezeul al pickup-urilor”. Noul Hercules 6×6 vine pe piaţă în încercarea de a atrage clienţi cu un entuziasm, aşa cum a fost în cazul ediţiei limitate lansate de Mercedes-Benz – G 63 AMG 6×6!

La fel ca şi modelul Tank, Hercules 6×6 este realizat pe baza noii generaţii Jeep Wrangler. De la acesta a preluat şasiul cadru, trenul de rulare şi carcasa caroseriei, însă toate au fost modificate şi ranforsate pentru că maşinăria poate fi şi blindată!

Dimensiunile sale sunt de 6.2 metri în lungime, 2.14 metri în lăţime, 2.0 metri în înălţime şi 3.505 mm măsoară ampatamentul (între osia frontală şi cea de-a doua)! Află mai multe, dar și cât costă o mașină complet dotată, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram