Compania americană Rezvani revine în centrul atenţiei cu un “dumnezeul al pickup-urilor”. Noul Hercules 6×6 vine pe piaţă în încercarea de a atrage clienţi cu un entuziasm, aşa cum a fost în cazul ediţiei limitate lansate de Mercedes-Benz – G 63 AMG 6×6!

La fel ca şi modelul Tank, Hercules 6×6 este realizat pe baza noii generaţii Jeep Wrangler. De la acesta a preluat şasiul cadru, trenul de rulare şi carcasa caroseriei, însă toate au fost modificate şi ranforsate pentru că maşinăria poate fi şi blindată!

Dimensiunile sale sunt de 6.2 metri în lungime, 2.14 metri în lăţime, 2.0 metri în înălţime şi 3.505 mm măsoară ampatamentul (între osia frontală şi cea de-a doua)! Află mai multe, dar și cât costă o mașină complet dotată, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!