/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Premieră: Hyundai KONA Electric facelift – acum cu până la 484 km autonomie

11 noiembrie 2020, ora 10:01

Hyundai KONA Electric facelift urmează, după cum s-a promis, modelul standard care a fost actualizat la început de toamnă. Poate principala noutate este că autonomia a putut fi mărită, deşi nesemnificativ, fără a fi operate schimbări la baterie.

Dacă la momentul prezentării maşinii prefacelift în februarie 2018 s-a anunţat despre o autonomie de 470 km, acum cifra este de maxim 484 de km în ciclu WLTP.

În doar doi ani de la momentul lansării, peste 120.000 de unități au fost vândute la nivel global, inclusiv peste 53.000 în Europa. Află mai multe despre ce a fost introdus nou pe model, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram