Racing Green Edition este deja a 10-a (vezi aici şi altele) și cea mai spectaculoasă conversie a modelului Mercedes-Benz X-Class, realizată de atelierul Carlex Design.

Aceasta introduce un exterior complet remodelat, un nou kit de caroserie din fibră de carbon, noi praguri laterale exterioare şi o nouă extensie din carbon peste benă, care i-a dat mașinii un aspect aerodinamic.

Finisajele impresionante ale părţilor exterioare au fost o mare provocare, implicând numeroase încercări de vopsire și finisare prin periaj. Efectul final a depășit cu mult așteptările! Citeşte articolul complet şi vezi o galerie foto cu maşina, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!