Mai multe maratoane auto în susținerea candidatului independent Igor Dodon, susținut de PSRM, sunt organizate astăzi în mai multe localități din țară. Cu toate acestea, potrivit mai multor martori oculari care au surprins imagini video, oamenii ar fi plătiți pentru organizarea maratoanelor auto. Imaginile video au fost publicate pe o rețea socială de către deputatul PAS, Dumitru Alaiba. 

„Azi Dodon organizează maraton auto în susținerea lui. Iluzia susținerii, mai degrabă. Aici vedeți niște filmări de azi dimineață, de la Fălești și eu refuz să cred că e un caz izolat. În primele 30 secunde se vede cum clar se numără și se împart banii, după care…pornesc la drum. Totul sub ochii poliției”, a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

Am solicitat o reacție oficială purtătoarei de cuvânt a lui Igor Dodon, însă nu avem un răspuns deocamdată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!