/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ziua în amiaza mare, doi bărbați s-au luat la pumni în centrul Capitalei

11 noiembrie 2020, ora 20:14

Ziua în amiaza mare, doi bărbați s-au luat la pumni, în centrul Capitalei. Scenele au fost filmate de martori, care s-au adunat ca la circ în jurul lor. Deși părea o glumă, la un moment dat, unul dintre bărbați l-a lovit cu o bâtă în cap pe celălalt, iar trecătorii au sărit să-i despartă. Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Din imaginile postate de un martor ocular pe rețelele de socializare se poate observa cum trecătorii s-au adunat în jurul celor doi bărbați ca în jurul unei ”arene” de luptă. Deși inițial părea o glumă, iar trecătorii râdeau și filmau scenele care li se păreau amuzante, la un moment dat, unul dintre cei doi bărbați l-a lovit pe celălalt cu o bâtă și l-a doborât la pământ.

Abia după ce au văzut că ultimul continuă să-l lovească fără milă pe cel care a căzut au intervenit să-i despartă pe bătăuși.

Într-un final, bărbatul care a primit mai multe lovituri a reușit să se ridice, dar se vede că abia de se ținea pe picioare. Totul s-a întâmplat la amiază, pe strada Ismail, în fața unui centru comercial. Poliția capitalei s-a autosesizat în urma imaginilor apărute în mediul online, iar acum urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și persoanele implicate în conflict.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram