Ziua în amiaza mare, doi bărbați s-au luat la pumni, în centrul Capitalei. Scenele au fost filmate de martori, care s-au adunat ca la circ în jurul lor. Deși părea o glumă, la un moment dat, unul dintre bărbați l-a lovit cu o bâtă în cap pe celălalt, iar trecătorii au sărit să-i despartă. Vă atenționăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Din imaginile postate de un martor ocular pe rețelele de socializare se poate observa cum trecătorii s-au adunat în jurul celor doi bărbați ca în jurul unei ”arene” de luptă. Deși inițial părea o glumă, iar trecătorii râdeau și filmau scenele care li se păreau amuzante, la un moment dat, unul dintre cei doi bărbați l-a lovit pe celălalt cu o bâtă și l-a doborât la pământ.

Abia după ce au văzut că ultimul continuă să-l lovească fără milă pe cel care a căzut au intervenit să-i despartă pe bătăuși.

Într-un final, bărbatul care a primit mai multe lovituri a reușit să se ridice, dar se vede că abia de se ținea pe picioare. Totul s-a întâmplat la amiază, pe strada Ismail, în fața unui centru comercial. Poliția capitalei s-a autosesizat în urma imaginilor apărute în mediul online, iar acum urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul, dar și persoanele implicate în conflict.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!