Euro NCAP a făcut publice astăzi rezultatele celei de-a treia rundă din acest sezon afectat de pandemie, după ce a pus la grea încercare două mașini de familie compacte: noul Honda Jazz și primul vehicul complet electric al Mazda, noul MX-30, care de curând a ajuns şi în Republica Moldova. Ambele au fost înregistrate cu un set complet de stele.

Modelul Honda Jazz, vândut pentru prima dată în Europa în 2002, vine acum exclusiv cu un sistem de propulsie hibrid. Împreună cu tehnologia sa modernă de transmisie, cel mai recent model este, de asemenea, echipat cu cele mai moderne echipamente de siguranță, inclusiv frânare de urgență autonomă și un nou airbag montat central, care protejează șoferul și pasagerul din față împotriva contactelor dintre ei în cazul accidentelor laterale.

Cu 5 stele îl palmares, noul Honda Jazz devine un rival demn pentru noua Toyota Yaris, la fel testată la începutul acestui an. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!