/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Porsche Unseen, partea I. Incredibilele 919 Street, Vision Spyder şi Vision „Renndienst”

12 noiembrie 2020, ora 14:27

Sub titlul “Porsche Unseen”, constructorul german a decis să facă publice secrete din culisele sale. Pentru prima dată arată lumii studii de design, realizate din 2005 până în 2019, care până acum au fost ținute sub cheie.

Producătorul de mașini sport prezintă viziuni spectaculoase asupra a 15 mașini diferite. Studiile timpurii acoperă segmentele “Spin-offs”, “Little rebels”, “Hyper cars” și “What’s next?”. În acest fel, Porsche oferă o perspectivă exclusivă asupra procesului său de proiectare – de la primul desen până la modelul finit pregătit pentru producția de serie.

Pe AutoBlog.MD se vor descrie toate cele 15 în cinci articole separate. Singurele detalii despre primele trei, alături de mai multe fotografii, le puteți explora pe blogul colegilor noștri, la un simplu click distanță.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram