După Ferrari SF90 Stradale, italienii s-au gândit, de ce nu, să scoată la vânzare şi o variantă decapotabilă a primului său automobil plug-in hybrid de serie cu 1.000 de CP. Se numeşte SF90 Spider şi nu este limitat în producţie.

Are exact aceleaşi specificaţii şi platformă tehnică pe care o are varianta coupe. Le-am descris pe toate aici în detalii, de aceea nu le vom mai repeta.

Partea superioară dură retractabilă (RHT) a fost adoptată din nou deoarece garantează izolarea fonică optimă și protecția împotriva lucrurilor nedorite când este montată, nu se deformează la viteze mari și oferă spațiu și confort excepțional ocupantului. Acoperişul RHT îi este atât de compact, simplu și ușor încât poate fi acționat în doar 14 secunde, chiar şi atunci când mașina este în mișcare. Află care sunt şi alte diferenţe faţă de modelul coupe, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!