/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Premieră: Noul BMW Motorrad Definition CE 04 – la un pas de a fi de serie

missing
12 noiembrie 2020, ora 09:06

În cadrul evenimentului #NEXTGen 2020, pe lângă noul electromobil BMW iX, prin BMW Motorrad Definition CE 04 germanii prezintă versiunea apropiată de serie (preserie) a lui BMW Motorrad Concept Link.

Ca o legătură între lumea analogică și cea digitală ale utilizatorului, BMW Motorrad Definition CE 04 este atât un mijloc de transport, cât și unul de comunicare pentru navetiștii urbani. Cu propulsia sa electrică, designul uimitor și soluțiile inovatoare de conectivitate, își propune să redefinească segmentul scuterelor.

BMW Motorrad Concept Definition CE 04 cu propulsie electrică a fost dezvoltat și adaptat în mod constant pentru a îndeplini nevoile și cerințele zilnice ale clientului. Fidel devizei “Conectat la viață”, acesta combină lumea analogică a clientului cu cea digitală. Împreună cu echipamentul moto inteligent corespunzător, se creează o experiență de mobilitate nou concepută, holistică și extrem de emoțională. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram