În cadrul evenimentului #NEXTGen 2020, pe lângă noul electromobil BMW iX, prin BMW Motorrad Definition CE 04 germanii prezintă versiunea apropiată de serie (preserie) a lui BMW Motorrad Concept Link.

Ca o legătură între lumea analogică și cea digitală ale utilizatorului, BMW Motorrad Definition CE 04 este atât un mijloc de transport, cât și unul de comunicare pentru navetiștii urbani. Cu propulsia sa electrică, designul uimitor și soluțiile inovatoare de conectivitate, își propune să redefinească segmentul scuterelor.

BMW Motorrad Concept Definition CE 04 cu propulsie electrică a fost dezvoltat și adaptat în mod constant pentru a îndeplini nevoile și cerințele zilnice ale clientului. Fidel devizei “Conectat la viață”, acesta combină lumea analogică a clientului cu cea digitală. Împreună cu echipamentul moto inteligent corespunzător, se creează o experiență de mobilitate nou concepută, holistică și extrem de emoțională. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!