/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Staff-ul lui Dodon respinge acuzațiile lui Usatîi, care a spus că primul a primit finanțare din Rusia în timpul campaniei electorale

12 noiembrie 2020, ora 10:11

Staff-ul candidatului independent la alegerile prezidențiale susținut de socialiști Igor Dodon declară că informațiile lansate de fostul concurent electoral Renato Usatîi sunt false. Menționăm că ultimul a declarat că Igor Dodon a primit finanțare din Federația Rusă în timpul campaniei electorale.

„Scopul aruncării acestei intoxicații în spațiul public este de a reduce șansele candidatului independent Igor Dodon de a câștiga un nou mandat prezidențial. Juriștii noștri pregătesc o adresare în judecată pe acest caz de difuzare a informațiilor false și calomnioase. Totodată, constatăm numărul sporit de falsuri, care sunt lansate de oponenți pe ultima sută de metri. Aceștia falsifică până și documente oficiale, ceea ce reprezintă deja o infracțiune. Repetăm îndemnul nostru către contracandidat, să dea dovadă de respect față de cetățeni și să renunțe la acțiunile ilegale și de răspândire a informațiilor și documentelor falsificate”, declară staff-ul candidatului independent Igor Dodon.

Când vine vorba despre documentele pe care Renato Usatîi spune că le-am obținut din Federația Rusă, staff-ul lui Igor Dodon spune următoarele: „Dați dovadă de respect față de cetățeni
Disperarea imensă a oponenților politici, speriați că vor pierde alegerile prezidențiale, îi face să recurgă la tot felul de acțiuni ilegale, abuzuri și falsuri. Șirul fake-urilor a continuat cu lansarea în spațiul public a unor informații tipărite în grabă pe foi simple, despre presupuse cheltuieli ale staff-ului candidatului independent Igor Dodon. De această dată, pe post de fake-maker a fost un pseudo-politician, care a ieșit cu mai multe foi desenate, pe care le ascundea abil de camerele de luat vederi ca fiind “mare secret”. Oricine poate desena astfel de tabele, în care să includă nume, orice sumă dorește și cu indicarea “scopului cheltuielilor”. Pănă și pseudo-politicianul fake-maker a recunoscut că nu are nicio dovadă a autenticității acestor informații”.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi a declarat în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV că candidatul la alegerile prezidențiale Igor Dodon ar fi primit sume enorme din Federația Rusă, bani care au fost cheltuiți pentru campania electorală și cea preelectorală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram