Canalul nostru de Youtube a ajuns la cifra de 60 de mii de abonați. Mulțumim pentru încredere celor care s-au abonat, cei care încă nu ați făcut-o, vă invităm să o faceți. Aici găsiți știri, reportaje, emisiuni și citate care apar în premieră pe Youtube.

Abonații noștri petrec pe canal zilnic circa o sută de mii de ore vizionând produsele realizate de echipa tv8. Emisiunile Politica Nataliei Morari, Cutia Neagră sau Întreabă Ghețu, știrile de la ora 19:00 sau cele de la 22:45. Zilnic, noi postăm pe Youtube reportajele tv8, aici apar, în premieră, cele mai tari declarații din cadrul emisiunilor și le poți privi când îți este comod, la orice oră din zi sau noapte.

Te așteptăm pe canalul nostru unde găsești:

1. Toate edițiile emisiunii Politica Nataliei Morari
2. Toate edițiile emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață
3. OPTimiștii
4. Întreabă Ghețu
5. Efect 9.6 cu Angelia Frolov
6. Antarctica – Ultima frontieră
7. Știri cu Angela Gonța
8. Știri cu Iulia Budeci și Iana Stepanenco
9. Știri de weekend
10. CAMERAWOMAN

Și alte produse realizate cu drag de echipa tv8 pentru oamenii liberi.

P.S. Dacă te abonezi, vei afla imediat când postăm ceva nou. Te așteptăm și pe Youtube.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!