/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Temperaturi de până la +11 grade. Prognoza meteo pentru 12 noiembrie

missing
12 noiembrie 2020, ora 08:10

Meteorologii ne promit pentru joi, 12 noiembrie, vreme frumoasă pe tot teritoriul țării cu cer variabil. Vântul va sufla din direcția sud-est, iar presiunea atmosferică va fi înaltă.

Maximele termice vor urca până la +11 grade Celsius, în sudul țării. În partea de nord maximele temperaturii aerului vor ajunge azi la +6…+9 grade Celsius. În centru ne așteptăm la maxim +7…+10 grade.

La noapte vor fi temperaturi de +1…+4 grade, în partea de nord a țării, +2…+5, în centru, și +3…+6 grade, la sud. Pentru mâine, 9 noiembrie, meteorologii de asemenea ne promit maxime de până la +11 grade.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram