Doi tineri, printre care un băiat de 14 ani sunt cercetați penal pentru furt și riscă să ajungă după gratii. Cei doi sunt suspectați că au jefuit un magazin alimentar din satul Dubăsarii Vechi. 

„În noaptea de 8 spre 9 noiembrie curent, poliția din Criuleni a fost sesizată referitor la un furt comis într-un magazin alimentar din satul Dubăsarii Vechi. Persoane necunoscute au pătruns în interiorul magazinului prin deteriorarea lacătului și a camerelor de supraveghere instalate, de unde au sustras bunuri evaluate la circa 38 700 de lei. În urma măsurilor de investigații întreprinse de polițiștii Inspectoratului de poliție Criuleni, pe 10 noiembrie au fost identificate două persoane, un minor de 14 ani și un tânăr de 26 de ani, ambii din localitatea Dubăsarii Vechi, suspectați în comiterea furtului din magazin”, spun polițiștii.

În timpul perchezițiilor, în grădina gospodăriei bunicii unuia dintre suspecți, au fost depistate o parte din bunurile sustrase și anume sticle cu băuturi alcoolice, cafea și pachete cu țigări, care erau îngropate. Potrivit informațiilor, polițiștii au găsit la minorul, suspectat de furt, 2800 de lei.

Bunurile depistate au fost ridicate și recunoscute în calitate de corpuri delicte la cauza penală.

În timpul reținerii, tânărul, de 26 de ani, a opus rezistență angajaților poliției, manifestând un comportament agresiv.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală pentru furt, iar bărbatul de 26 de ani, a fost reținut pentru 72 ore. Minorul este cercetat în stare de libertate . Conform legii penale, persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la patru ani.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!