UPDATE. Jurnalistul TV8 a obținut accesul în curtea Inspectoratului de Poliție, unde oamenii legii, în prezența deputaților, numără ziarele dintr-un microbuz.

Totodată, deputatul Lilian Carp a semnalat că în interiorul fiecărui ziar se mai află unul. Astfel, într-un pachet au fost numărate 400 de ziare, dar potrivit parlamentarului, de fapt, sunt câte 800 de ziare.

Știrea inițială. Mai mulți deputați socialiști și ai Partidului Acțiune și Solidaritate se află acum la Inspectoratul de Poliție pentru a verifica, împreună cu polițiștii, un microbuz care a fost depistat ieri cu ziare de agitație în favoarea candidatului Igor Dodon. Trei deputați socialiști și doi ai PAS au intrat în incinta Inspectoratului.

Deputatul PAS Lilian Carp a menționat că a venit la Poliție pentru a fi numărate ziarele care au fost depistate ieri la editura de stat „Universul”.

Societatea civilă și presa nu a fost lăsată să intre în interiorul instituției.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!