/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ UPDATE. Polițiștii numără ziarele în susținerea candidatului Dodon, depistate ieri la editura „Universul”

missing
12 noiembrie 2020, ora 11:52

UPDATE. Jurnalistul TV8 a obținut accesul în curtea Inspectoratului de Poliție, unde oamenii legii, în prezența deputaților, numără ziarele dintr-un microbuz.

Totodată, deputatul Lilian Carp a semnalat că în interiorul fiecărui ziar se mai află unul. Astfel, într-un pachet au fost numărate 400 de ziare, dar potrivit parlamentarului, de fapt, sunt câte 800 de ziare.

Știrea inițială. Mai mulți deputați socialiști și ai Partidului Acțiune și Solidaritate se află acum la Inspectoratul de Poliție pentru a verifica, împreună cu polițiștii, un microbuz care a fost depistat ieri cu ziare de agitație în favoarea candidatului Igor Dodon. Trei deputați socialiști și doi ai PAS au intrat în incinta Inspectoratului.

Deputatul PAS Lilian Carp a menționat că a venit la Poliție pentru a fi numărate ziarele care au fost depistate ieri la editura de stat „Universul”.

Societatea civilă și presa nu a fost lăsată să intre în interiorul instituției.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram