Pe strada Albișoara din sectorul Râșcani au început lucrările de aplicare a marcajului rutier. Potrivit Primăriei Capitalei, în premieră pentru municipalitate, pe strada nou reabilitată, suprafața rutieră este marcată cu vopsea termoplastică.

Pe parcursul zilei de ieri a fost aplicat marcajul rutier în perimetrul bd. Iurie Gagarin-str. Ismail. Intervenția va continua și pe parcursul zilei de astăzi, pe tronsonul str. Ismail – str. Vasile Alecsandri.

Municipalitatea prevede redeschiderea circulației rutiere la sfârșitul acestei săptămânii, pe tronsonul de stradă reabilitat integral, în perimetrul, bd. Iurie Gagarin – str. Vasile Alecsandri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!