/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Accident în lanţ pe o autostradă americană: 29 de vehicule implicate, mai multe fiind făcute scrum

missing
13 noiembrie 2020, ora 14:28

Intrăm în iarnă cu drepturile sale depline, iar acest lucru nu înseamnă că accidentele rutiere se vor reduce, ci din contra se vor înteți!

Ninsori se înregistrează deja pe teritoriul SUA, de exemplu, iar acum câteva ore, din cauza vremii rele şi a unui drum care nu era chiar bine curăţat după ce a viscolit, a avut loc un carambol cu urmări destul de serioase.

Accidentul cu pricina s-a întâmplat pe drumul Interstate Highway 94 în apropiere de oraşul Monticello din statul american Minnesota. Acesta a implicat 29 de autovehicule, dintre care şi autocamioane, care s-au ciocnit între ele şi au blocat una dintre benzi. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram