Intrăm în iarnă cu drepturile sale depline, iar acest lucru nu înseamnă că accidentele rutiere se vor reduce, ci din contra se vor înteți!

Ninsori se înregistrează deja pe teritoriul SUA, de exemplu, iar acum câteva ore, din cauza vremii rele şi a unui drum care nu era chiar bine curăţat după ce a viscolit, a avut loc un carambol cu urmări destul de serioase.

Accidentul cu pricina s-a întâmplat pe drumul Interstate Highway 94 în apropiere de oraşul Monticello din statul american Minnesota. Acesta a implicat 29 de autovehicule, dintre care şi autocamioane, care s-au ciocnit între ele şi au blocat una dintre benzi. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!