/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Audi şi-a urat încă 40 de ani de quattro cu noul RS 6 GTO Concept

missing
13 noiembrie 2020, ora 09:22

Audi spune la mulţi ani fericiţi celor 40 de ani de quattro cu un concept aparent smuls din visele noastre cele mai sălbatice. Salutați noul RS 6 GTO!

Da, în timp ce este un cadou de ziua de naștere a sistemului de tracţiune integrală quattro, RS 6 GTO are, evident, o influență și aduce un omagiu maşinilor de curse Trans-Am şi IMSA GTO de la sfârșitul anilor 1980.

Astfel, nu s-a considerat altceva mai potrivit decât primul RS 6 Avant, care a apărut oficial şi în America, să servească drept bază pentru o încuviințare a celei mai faimoase mașini de curse americane. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi vezi mai multe imagini cu automobilul tot acolo.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram