Audi spune la mulţi ani fericiţi celor 40 de ani de quattro cu un concept aparent smuls din visele noastre cele mai sălbatice. Salutați noul RS 6 GTO!

Da, în timp ce este un cadou de ziua de naștere a sistemului de tracţiune integrală quattro, RS 6 GTO are, evident, o influență și aduce un omagiu maşinilor de curse Trans-Am şi IMSA GTO de la sfârșitul anilor 1980.

Astfel, nu s-a considerat altceva mai potrivit decât primul RS 6 Avant, care a apărut oficial şi în America, să servească drept bază pentru o încuviințare a celei mai faimoase mașini de curse americane. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD şi vezi mai multe imagini cu automobilul tot acolo.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!