/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

BMW Group îşi arată noul Centru de Simulatoare de Condus – cel mai avansat şi complex din industrie

missing
13 noiembrie 2020, ora 13:18

BMW Group creează fiecare oportunitate pentru inginerii săi de cercetare şi dezvoltare a automobilelor de a simula şi testa produsele viitoare în condiţii realiste în noul său Centru de Simulatoare de Condus. Cu un total de 14 simulatoare şi laboratoare de utilizare, care acoperă o suprafaţă de 11.400 de metri pătraţi, este cel mai avansat şi complex centru de simulare din industria auto!

După cum explică Michael Brachvogel, director BMW Group pentru cercetare a interiorului, interacţiune cu utilizatorul, experienţă a utilizatorului şi simulare a condusului, “obiectivul noului centru este de a oferi instrumentul ideal de simulare pentru fiecare zonă şi fiecare fază a procesului de dezvoltare a automobilului, toate sub un singur acoperiş”.

Accentul pe client în etapa de dezvoltare este, de asemenea, ridicat la un nivel cu totul nou: “Putem efectua test drive-uri pentru concepte cu până la 100 de persoane pe zi”, spune Brachvogel. Citeşte continuarea şi află mai multe detalii deosebit de interesante despre cum funcţionează totul, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram