BMW Group creează fiecare oportunitate pentru inginerii săi de cercetare şi dezvoltare a automobilelor de a simula şi testa produsele viitoare în condiţii realiste în noul său Centru de Simulatoare de Condus. Cu un total de 14 simulatoare şi laboratoare de utilizare, care acoperă o suprafaţă de 11.400 de metri pătraţi, este cel mai avansat şi complex centru de simulare din industria auto!

După cum explică Michael Brachvogel, director BMW Group pentru cercetare a interiorului, interacţiune cu utilizatorul, experienţă a utilizatorului şi simulare a condusului, “obiectivul noului centru este de a oferi instrumentul ideal de simulare pentru fiecare zonă şi fiecare fază a procesului de dezvoltare a automobilului, toate sub un singur acoperiş”.

Accentul pe client în etapa de dezvoltare este, de asemenea, ridicat la un nivel cu totul nou: “Putem efectua test drive-uri pentru concepte cu până la 100 de persoane pe zi”, spune Brachvogel. Citeşte continuarea şi află mai multe detalii deosebit de interesante despre cum funcţionează totul, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!