Noul record de infectări cu noul virus COVID-19 în Republica Moldova, 1331 de cazuri noi raportate ieri de Ministerul Sănătății, și măsurile restrictive nu i-a oprit pe membrii staff-ului candidatului la alegeri Igor Dodon și reprezentanții PSRM, care-l susțin în campania electorală, să adune sute de oameni în Capitală, la un miting electoral.

Începând cu 13 octombrie curent în Republica Moldova a fost prelungită starea de urgență în sănătate publică, iar municipiului Chișinău se află sub „cod roșu”.

„Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în prezenta Hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică şi va servi temei pentru tragere la răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor vinovate”, se arată în decizia Comisiei Naţionale de Sănătate Publică.

Mai mult, Comisia Naţională de Sănătate Publică „solicită autorităţilor din domeniul ordinii publice să continue supravegherea respectării de către persoanele fizice şi juridice a măsurilor de prevenire şi control a infecţiei COVID-19”.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 86 038 de cazuri.

Vedeți mai jos imagini de la eveniment:

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!