/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ În pofida „codului roșu” din Capitală și a unui nou record de infectări, staff-ul lui Dodon a adunat sute de oameni la mitingul electoral 

missing
13 noiembrie 2020, ora 13:09

Noul record de infectări cu noul virus COVID-19 în Republica Moldova, 1331 de cazuri noi raportate ieri de Ministerul Sănătății, și măsurile restrictive nu i-a oprit pe membrii staff-ului candidatului la alegeri Igor Dodon și reprezentanții PSRM, care-l susțin în campania electorală, să adune sute de oameni în Capitală, la un miting electoral.

Începând cu 13 octombrie curent în Republica Moldova a fost prelungită starea de urgență în sănătate publică, iar municipiului Chișinău se află sub „cod roșu”.

„Nerespectarea măsurilor de sănătate publică expuse în prezenta Hotărâre constituie pericol pentru sănătatea publică şi va servi temei pentru tragere la răspundere contravenţională şi/sau penală a persoanelor vinovate”, se arată în decizia Comisiei Naţionale de Sănătate Publică.

Mai mult, Comisia Naţională de Sănătate Publică „solicită autorităţilor din domeniul ordinii publice să continue supravegherea respectării de către persoanele fizice şi juridice a măsurilor de prevenire şi control a infecţiei COVID-19”.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus în Republica Moldova a ajuns la 86 038 de cazuri.

Vedeți mai jos imagini de la eveniment:

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Foto: privesc.eu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram