/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/Horoscop/ Săgetătorii se vor confrunta cu mai multe complicații la locul de muncă

missing
13 noiembrie 2020, ora 08:00

Horoscop Berbec – 13 noiembrie 2020: Tentația vine astăzi deghizată în hainele grijilor legate de resursele de orice fel, ca și cum grijile ar putea umple golurile sau ți-ar putea oferi altceva decât stres suplimentar și consum inutil.

Horoscop Taur – 13 noiembrie 2020: Poți deveni sursa unor probleme pentru apropiați, dacă rămâi la planurile și inițiativele tale și refuzi orice dialog sincer cu ceilalți. Astăzi nu este cea mai potrivită zi pentru discuții sincere, dar poți veni cu propunerea.

Horoscop Gemeni – 13 noiembrie 2020: Sunt multe ascunzișuri în planurile pe care și le fac unii dintre adversarii tăi, dar cele mai multe se vor întoarce împotriva lor, dacă nu ai de gând să le răspunzi în același fel.

Horoscop Rac – 13 noiembrie 2020: Este important să ții cont de vocea propriei intuiții, dar să și păstrezi un anumit echilibru și în exprimare, și în prezentarea unor inițiative la care ții foarte mult.

Horoscop Leu – 13 noiembrie 2020: Există riscul unor excese în familie sau la serviciu, în relația cu superiorii. Sigur că ai argumente pentru tot ce faci, dar pe undeva se va strecura și o notă falsă, care poate strica tot.

Horoscop Fecioară – 13 noiembrie 2020: Ar fi bine să eviți discuțiile care încep cu un ton de revendicare sau de reproș, ca să eviți pierderea de timp și consumul inutil de resurse personale.

Horoscop Balanță – 13 noiembrie 2020: Ziua conține un risc asociat cu un moment de lăcomie, în care dorința trece înaintea rațiunii și te poate împinge să accepți ceva care nu-ți face cinste, doar îți aduce o plăcere de moment.

Horoscop Scorpion – 13 noiembrie 2020: Poți provoca certuri inutile cu partenerul de cuplu sau alți parteneri, într-un moment de neglijență. Poate ar fi bine să acorzi mai multă atenție cuvintelor și gesturilor pe care le faci față de aceste persoane.

Horoscop Săgetător – 13 noiembrie 2020: Se anunță complicații la locul de muncă, poate și pe fondul unor mici probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva. Poți ajunge la concluzii greșite din cauza unor exagerări proprii.

Horoscop Capricorn – 13 noiembrie 2020: Poți pierde ceva din frumusețea relațiilor cu cei dragi, pentru că, la un moment dat, nu mai acorzi atenția necesară nevoilor sau solicitărilor pe care ți le adresează.

Horoscop Vărsător – 13 noiembrie 2020: Îți complici singur viața prin abordările complicate, prin mulțimea de planuri la care aspiri să ajungi, de parcă viitorul asta așteaptă, să împlinească planurile tale, fie ele mai modeste sau mai mărețe.

Horoscop Pești – 13 noiembrie 2020: Sunt multe tentații în jur, mai ales în anturajul apropiat, unde s-au strâns cele mai multe motive de stres care îți pot provoca reacții exagerate, care te pot surprinde și pe tine.

Libertatea 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram