Noua generaţie KIA Carnival s-a ales cu versiunea HiLimousine, aşa cum a avut-o şi modelul precedent. Cel mai ciudat este că ataşamentul de pe acoperiş nu joacă rolul unui portbagaj exterior, ci doar pentru a crea senzaţia de un habitaclu mai spaţios, motiv pentru care maşina este populară în ochii oamenilor de afaceri.

Dimensiunea pe înălţime a monovolumului a crescut de la 1.740 la 2.045 mm, în timp ce în cabină tavanul a fost ridicat cu 291 mm mai sus.

Versiunea HiLimousine este oferită în configuraţii cu până la şapte sau nouă locuri pentru pasageri, al doilea rând fiind ocupat de scaune individuale. Citeşte articolul complet şi vezi dacă îţi permiţi o asemenea maşină, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!