/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Noul KIA Carnival a devenit un adevărat VIP shuttle

13 noiembrie 2020, ora 10:36

Noua generaţie KIA Carnival s-a ales cu versiunea HiLimousine, aşa cum a avut-o şi modelul precedent. Cel mai ciudat este că ataşamentul de pe acoperiş nu joacă rolul unui portbagaj exterior, ci doar pentru a crea senzaţia de un habitaclu mai spaţios, motiv pentru care maşina este populară în ochii oamenilor de afaceri.

Dimensiunea pe înălţime a monovolumului a crescut de la 1.740 la 2.045 mm, în timp ce în cabină tavanul a fost ridicat cu 291 mm mai sus.

Versiunea HiLimousine este oferită în configuraţii cu până la şapte sau nouă locuri pentru pasageri, al doilea rând fiind ocupat de scaune individuale. Citeşte articolul complet şi vezi dacă îţi permiţi o asemenea maşină, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram