auto

Noul Nissan Qashqai – primele imagini şi informaţii oficiale

13 noiembrie 2020, ora 17:47
Distribuie:

Nissan a decis să ne pregătească din timp de premiera noii generaţii a modelului Qashqai! Aceasta vine pe piaţă în 2021, după cel puţin trei milioane de unităţi vândute de-a lungul celor două generaţii, de la introducerea sa în 2007 (curentul model din 2014 s-a vândut în peste un milion de exemplare). Şi asta doar în Europa!

Dezvoltatorii au păstrat formatul și conceptul general al modelului. Se spune în lumea auto că proporțiile sale sunt considerate a fi aproape de cele ideale în acest segment.

Aspectul acestui crossover, ca și anterior, este realizat sub supravegherea studioului de design din Marea Britanie al companiei. A treia generaţie Qashqai va împrumuta mai multe lucruri de la modele precum JukeX-Trail sau Ariya. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram