Nissan a decis să ne pregătească din timp de premiera noii generaţii a modelului Qashqai! Aceasta vine pe piaţă în 2021, după cel puţin trei milioane de unităţi vândute de-a lungul celor două generaţii, de la introducerea sa în 2007 (curentul model din 2014 s-a vândut în peste un milion de exemplare). Şi asta doar în Europa!

Dezvoltatorii au păstrat formatul și conceptul general al modelului. Se spune în lumea auto că proporțiile sale sunt considerate a fi aproape de cele ideale în acest segment.

Aspectul acestui crossover, ca și anterior, este realizat sub supravegherea studioului de design din Marea Britanie al companiei. A treia generaţie Qashqai va împrumuta mai multe lucruri de la modele precum JukeX-Trail sau Ariya. Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!