O șoferiță în vârstă de 27 de ani a ajuns la spital, iar două mașini au fost grav avariate, după ce s-au ciocnit violent într-o intersecție din capitală. Potrivit medicilor de la Institutul de Medicină Urgentă, tânăra a suferit traumatism cranio-cerebral, însă nu necesită spitalizare. Acum, poliția urmează să stabilească toate circumstanțele și ce pedeapsă riscă șoferul care se face vinovat de producerea accidentului.

CĂTĂLIN GORIA, REPORTER TV8: Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Liviu Deleanu cu Alba Iulia. Potrivit martorilor, automobilul Nissan a intrat pe contrasens și s-a lovit violent cu Volkswagenul, care circula pe Liviu Deleanu.”

“Nissan-ul a ieșit pe contrasens, în fața Golf-ului, și s-a produs impactul. Lovitura a fost puternică.”

Imediat după accident, șoferița Volkswagenul-ui a fost preluată de o ambulanță. Tânăra care conducea Volkswagenul, o avea ca pasageră pe sora sa mai mica. Din fericire, aceasta nu a avut de suferit, dar s-a ales, totuși, cu o sperietură zdravănă.

“Sora mea era la volan. – Totul este în regulă? – Nu știu, e la spital.”

Șoferul care se afla la volanul Nisan-ului a refuzat să facă declarații pentru presă. Responsabilii de la Institutul de Medicină Urgentă susțin că șoferița se află în afara oricărui pericol.

DORINA ARSENE, PURTĂTOARE DE CUVÂNT INSTITUTUL DE MEDICINĂ URGENTĂ: Pacienta a suferit o traumă cranio-cerebrală și leziuni ușoare și se află în stare de gravitate medie. Nu necesită spitalizare.”

Cazul a fost înregistrat, iar acum poliția urmează să stabilească toate circumstanțele dar și ce pedeapsă riscă șoferul care se face vinovat de producerea impactului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!