Actorul danez Mads Mikkelsen se prefigurează ca înlocuitor al lui Johnny Depp în rolul tenebrosului vrăjitor Gellert Grindelwald în viitorul lungmetraj din franciza „Fantastic Beasts 3” (Animale fantastice 3), relatează ziarul spaniol La Vanguardia în ediţia online, citat de Agerpres.

Actorul Mads Mikkelsen. Foto: The Independent

Johnny Depp a fost nevoit să renunţe la acest rol după ce a pierdut procesul de defăimare intentat tabloidului britanic The Sun, care a scris despre vedetă că a maltratat-o pe Amber Heard, fosta sa soţie.

Tabloidul criticase totodată distribuirea starului hollywoodian în franciza cinematografică „Fantastic Beasts”. Actorul american a pierdut procesul cu The Sun după ce un judecător de la Curtea Supremă din Londra a decis că acuzaţiile publicate de acesta erau „substanţial adevărate”.

Deşi a părăsit franciza, Johnny Depp va primi integral onorariul de 10 milioane de dolari pe care urma să-l încaseze interpretând rolul lui Grindelwald. Potrivit The Hollywood Reporter, Depp a filmat doar o scenă din franciza care serveşte drept prequel la seria Harry Potter.

Mikkelsen, cunoscut din serialul „Hannibal”, a strălucit în pelicula „The Hunt” (Vânătoarea), a lui Thomas Vinterberg, un regizor cu care a colaborat recent la filmul „Another round”, o poveste despre prietenie şi alcoolism, nominalizată la patru categorii pentru premiile Academiei de Film Europene (EFA Awards).

Potrivit publicaţiilor Variety şi Deadline, David Yates, regizorul viitorului film „Fantastic Beasts 3”, îl vrea pe Mikkelsen în rolul vrăjitorului Grindelwald.

Deocamdată, filmările la „Fantastic Beasts 3” continuă în Marea Britanie cu Eddie Redmayne şi Jude Law în fruntea distribuţiei şi cu data de lansare pe marile ecrane prevăzută pentru vara anului 2022.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!