/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ De ziua tăcerii Igor Dodon și Ion Ceban au sădit copaci

missing
14 noiembrie 2020, ora 13:22

De ziua tăcerii, candidatul independent la funcția de președinte al Republicii Moldova susținut de PSRM Igor Dodon și primarul general al Chișinăului Ion Ceban au sădit copaci.

„Împreună cu Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, colegii din cadrul Primăriei Chişinău, dar şi locuitori ai capitalei, doar în perimetrul zonei verzi din bd. Dacia intersecție cu str. Șoseaua Muncești, am sădit astăzi 1000 de copaci de mesteacăn și stejar. În total pe parcursul zilei de azi în capitală au fost plantați circa 5000 de pomi”, a menționat Ion Ceban pe rețelele sociale.

Și Igor Dodon a comentat acțiunea de plantare pe pagina sa de Facebook: „Împreună cu soția mea Galina și cu mezinul Nicușor, dar și alături de colectivul instituției prezidențiale, am plantat circa 5.000 de puieți de stejar pe teritoriul ocolului silvic Cărbuna din raionul Ialoveni”.

Noua acțiune de plantare a arborilor s-a desfășurat în toate sectoarele municipiului Chişinău. În total, în această toamnă în Chișinău vor fi sădiți 100 de mii de arbori, 40 de mii fiind deja plantați.

Amintim că, anterior, mai mulți specialiști din domeniul mediului au afirmat că plantarea arborilor a început prea devreme în municipiul Chișinău, iar cel mai probabil copații sădiți nu vor supraviețui.

Facebook/ Ion Ceban

Facebook/ Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram